Latest topics
Login
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 2964.Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: DjordjeRadanovic.
Ukupno postova: 115103. in 4375 subjects
Kako su celebritiji postali slastičari
Stranica 1 / 1. • Share •

Izvor: Net.hr

| Na jednu večer naši poznati pjevači, glumci i osobe iz javnog života postali su slastičari. Oboružani grabilicama i pregačama prodavali su sladoled sve u šesnaest u humanitarne svrhe. | ||||||||
| Kako bi skupili što više novaca za kupnju ultrazvučnog denzitometra, aparata za mjerenje gustoće kostiju kod djece Mia Begović, Darko Janeš, Sanja Doležal, Vladimir Kočić Zec, Maja Šuput i mnogi drugi naši celebrtiyji na jednu su večer promjenili profesiju. Zauzeli su slastičarski pult u slastičarnici Milenijum te prodavali sladoled.
Osim što ih je bilo jako simpatično vidjeti u slastičarskomo izdanju s pregačama i grabilicama za sladoled okupljeni celebrtiyji uveseljavali su slučajne prolaznike koji su s guštom kupovali sladolede od njih. Unatoč tome što su bili bačeni u vatru moramo priznati da su se odlično snašli. I dok su se Mia, Sanja i Maja povremeno izmjenjivale iza pulta Darko Janeš nije se dao sa svojeg mjesta.
"Meni je ovdje senzacija. Mislim da sam fulao profesiju, trebao sam biti slastičar", rekao nam je Janeš. Ništa manje oduševljena nije bila ni Sanja Doležal koja je uz pregršt prefinog sladoleda uspijela održati svoju dijetu te ne pokleknuti ni pred jednom kuglicom.
S druge strane glumica Mia Begović ne suzdržava se od svojeg saltkog poroka. "Obožavam sladoled, evo sinoć sam pojela sama pola kile, ha, ha, ha...", priznala nam je Mia.
Dalje od slastičarskog pulta Barbara Kolar držala se mikrofona te se bavila poslom kojeg najbolje zna, vođenjem programa. Ipak, u pauzi je uspijela osladiti brk i pristojno stati na trećoj kuglici sladoleda. Kako se u slastičarskoj ulozi snalaze Darko Janeš, Sanja Doležal i Mia Begović, pogledajte! |
Izvor: Net.hr

Monija- ************

-
Broj postova: 5716

Similar topics» Kako igrati bolje u CS
» Kako boost-ati server
» evo kako to majstori rade
» Kako smršaviti 6 kg u 16 godina :p
» Kako se služiti forumom..
» Kako boost-ati server
» evo kako to majstori rade
» Kako smršaviti 6 kg u 16 godina :p